Smart digitalno bankarstvo

Prednosti Smart digitalnog bankarstva

Jednostavno, brzo i sigurno - digitalno bankarstvo

Uvid u stanje po računima i karticama dostupan 24/7

Smart kredit - 100% digitalni keš kredit, bez papira

Uplata sredstava na račun kreditne kartice

Bez čekanja u redu – lični šalter – digitalni šalter...

Dobro Jutro štednja dostupna na klik


Kratkotrajan prekid u preuzimanju m-banking aplikacije Naša AIK Banke

Poštovani klijenti,

Obaveštavamo vas da je preuzimanje naših Android aplikacija za mobilno bankarstvo - namenjenih fizičkim i pravnim licima – iz tehničkih razloga kratkotrajno onemogućeno na Google Play prodavnici.

Ukoliko planirate preuzimanje neke od dve pomenute aplikacije najljubaznije vas molimo za malo strpljenja. Naše službe upravo rade na otklanjanju svih ograničenja i sigurni smo da ćete veoma brzo obe aplikacije moći ponovo da preuzmete sa Google Play prodavnice.

U međuvremenu, pozivamo vas da za sva plaćanja, upravljanja sredstvima na vašem računu i druge poslove sa bankom koristite naše internet bankarstvo na vašem desktop ili laptop računaru.

 

Unapred hvala na razumevanju,

Naša AIK Banka

Da li ste probali Smart mbanking aplikaciju?

Smart mbanking aplikacija, pored funkcionalnosti dostupnih putem elektronskog bankarstva, olakšava vam uvid u vaš račun, kao i servise elektronskog bankarstva na uređaju koji je uvek sa vama, u vašem džepu. Bilo da je u pitanju plaćanje računa skeniranjem QR koda, uvid u stanje po računima i karticama, lociranje najbližeg bankomata ili ekspoziture, mobilna bankarska aplikacija viši je nivo elektronskog bankarstva - vaš lični digitalni šalter, na kojem ste uvek prvi u redu, kada god i odakle god da pristupate. Više informacija

Preuzmite aplikaciju:

Smart digitalno bankarstvo

Korišćenjem Naša AIK Banka Online štedite svoj novac i vreme.
Bez dolaska u ekspozituru i čekanja u redu, putem Naša AIK Banka Online, bilo kada i bilo gde, možete plaćati svoje račune i to uz nižu proviziju.

I to nije sve, uz Naša AIK Banka Online možete da:

 • Plaćate račune i vršite druga bezgotovinska plaćanja
 • Obavljate prenos sredstava između računa
 • Izmirujete obaveze po kreditnim karticama
 • Ukoliko ispunjavate uslov aplicirate za Smart keš kredit
 • Vršite menjačke poslove
 • Značajno uštedite vreme jer ne morate da odlazite u ekspozituru
 • Pratite stanje i promet na računima i platnim karticama
 • Oročavate novac svakodnevno uz Dobro jutro“ štednju

 

 


Jednostavno brzo i sigurno

Za korišćenje Naša AIK Banka Online, neophodno je da ste korisnik bilo kog paketa tekućeg računa iz naše ponude i ovu uslugu možete da korisite poptuno besplatno. Postanite korisnik u dva laka koraka:

Aktivirajte

Pozovite 19909* kako bismo vam poslali aktivacioni kod za elektronsko bankarstvo**. Posetite Naša AIK Banka Online na https://online.nasaaikbanka.rs/retail/Account/Login, i odaberite opciju „Aktivacija naloga“.


Unesite korisničko ime iz Ugovora i aktivacioni kod, a nakon toga odaberite samo Vama poznatu lozinku i uživajte u prednostima digitalnog bankarstva.

 


*Poziv će se tarifirati po ceni koja važi za pozive ka fiksnoj telefoniji, u skladu sa cenovnikom konkretnog provajdera mobilne/ fiksne telefonije
** U slučaju da prilikom otvaranja računa u Naša AIK Banka niste registrovani za korišćenje digitalnog bankarstva, kolege će Vas uputiti u proces registracije.

Koristite
 • Korišćenje Naša AIK Banka Online je jednostavo i bezbedno. Aktivacioni kodovi su jednokratni i ne mogu se više puta koristiti. Za logovanje neophodna je samo Vama poznata lozinka, dok je svaku transakciju neophodno autorizovati jednokratnom lozinkom koju ćete dobijati putem SMS-a.
 • Za Vas pripremili smo uputstva za najčešće korišćene funkcionalnosti.
 • Takođe, dostupan Vam je i demo putem kojeg i pre aktivacije možete isprobati sve funkcionalnosti i uveriti se u lakoću korišćenja. Ako još uvek niste, intalirajte aplikaciju i isprobajte je.