DinaCard Debit

Kartica za Vaše svakodnevne potrebe!


Prednosti

Bez naknade za održavanje u okviru izabranog paketa računa

Podizanja gotovine bez provizije na Naša AIK Banka bankomatima

SMS obaveštenja za svaku transakciju preko 1000RSD


Opis proizvoda

DinaCard je nacionalna platna kartica koja Vam omogućava plaćanje i podizanje gotovine na brz i jednostavan način u zemlji, na prodajnim mestima i bankomatima sa oznakom DinaCard.

Prilikom otvaranja tekućeg računa dobijate Dina debitnu karticu kojom imate mogućnost raspolaganja sredstvima sa svog dinarskog i deviznog računa i omogućava sledeće pogodnosti:

  • Kupovina u zemlji na preko 60.000 prodajnih mesta
  • Naknada za podizanje gotovine na Naša AIK Banka i MultiCard bankomatima se ne naplaćuje
  • Naknada za podizanje gotovine DinaCard debitnom karticom za fizička lica na bankomatima drugih banaka u zemlji za korisnike Elite paketa se ne naplaćuje
  • Mogućnost podizanja gotovine u iznosu do 5.000 RSD prilikom plaćanja Dina karticom na NIS Petrol i Gazprom benzinskim stanicama bez naknade.
  • Bezbedno plaćanje u skladu sa najsavremenijom tehnologijom (čip, odnosno EMV tehnologijom) koja obezbeđuje maksimalnu sigurnost prilikom elektronskog plaćanja.
  • Upravljanje dnevnim limitima i blokada kartice putem Naša AIK Banka mobilnog ili elektronskog bankarstva. Imate mogućnost da sami izmenite dnevni limit za korišćenje Vaše kartice na POS terminalima (uključujući Internet transakcije) i/ili bankomatima, kao i da u svakom trenutku privremeno blokirate/deblokirate svoju karticu za dalje korišćenje. Više informacija pogledajte ovde.

Kako do DinaCard Debit kartice

Jednostavno! Posetite najbližu poslovnicu Naša AIK Banka i prilikom otvaranja izabranog paketa računa, potpuno besplatno dobijate Vašu DinaCard Debit karticu.

Zainteresovan/a sam za DinaCard Debit karticu

Unesite Vaše podatke i očekujte poziv agenta.

Vaš zahtev je uspešno poslat, javićemo Vam se u što kraćem roku.
Saglasan(a) sam da moji podaci budu obrađeni

Obaveštenje o obradi podataka

Proces online apliciranja za proizvod

Popunite online formu

Prijavite se online

Prikupite potrebnu dokumentaciju i zakažite sastanak