Sa nama na putu

Sa nama na Putu platna kartica je postojeća kartica lojalnosti koju izdaje kompanija NIS, sa nadograđenom platnom funkcijom i određenim kreditnim limitom odobrenim od strane Banke.

U pitanju je revolving kreditna kartica koja Vam omogućava dodatni limit za plaćanje goriva i dodatnog asortimana, isključivo na NIS Petrol i Gazprom benzinskim stanicama. U zavisnosti od nivoa lojalnosti kojem pripadate, kreditni limit koji može biti odobren na kartici je 20.000 (srebrni i zlatni nivo) ili 40.000 (platina nivo) dinara.


 


Kako do odloženog plaćanja?

Lako aktivirajte novu uslugu:

1. Za podnošenje zahteva potrebno je da ste registrovani član programa lojalnosti i da posedujete samo važeću ličnu kartu (ili pasoš) i vozačku dozvolu. Podnošenje zahteva se obavlja na odabranim benzinskim stanicama (spisak pogledajte ovde), bez odlaska u banku.

2. U roku od 5 dana, vaš zahtev će biti obrađen od strane Banke. Po odobrenju zahteva i potpisivanju ugovora na odabranim benzinskim stanicama, od banke dobijate jedinstveni PIN broj putem SMS poruke. Uputstvo za dobijanje PIN-a preuzmite ovde.

3. Nakon toga, u narednih par minuta kartica postaje potpuno funkcionalna za plaćanje robe i usluga do visine odobrenog limita na svim NIS Petrol i Gazprom benzinskim stanicama.

 

Podnošenje zahteva na odabranim benzinskim stanicama je moguće svakog dana u periodu od 00 do 24h. Potpisivanje ugovora za Sa nama na putu revolving kreditnu karticu na odabranim benzinskim stanicama je moguće svakog dana u periodu od 11 do 19h.


Odloženo plaćanje

 

  • Plaćajte odloženo do 45 dana

Imate mogućnost kupovine uz odloženo plaćanje do 45 dana, u zavisnosti od datuma transakcije. Ova mogućnost važi isključivo ukoliko redovno, svakog meseca, najkasnije do roka za plaćanje, izmirujete celokupno dugovanje po Kartici.

Sa "Sa nama na putu" revolving kreditnom karticom možete  da plaćate gorivo i dodatni asortiman, isključivo na NIS Petrol i Gazprom benzinskim stanica.

Plaćanje na odloženo funkcioniše kalendarski, ukoliko ste izvršili kupovinu prvog dana u mesecu, imate na raspolaganju 45 dana na odloženo, a ukoliko sipate gorivo na primer desetog dana u mesecu, imate 35 dana. Datum do kog treba platiti zaduženje iz prethodnog meseca je 15. dan tekućeg meseca.

 

 


Dodatne pogodnosti

  • Osvojite bonus poene

Za više informacija o bonus poenima i programu lojalnosti, posetite LINK.

  • Upravljanje dnevnim limitima i blokada kartice putem Naša AIK Banka mobilnog ili elektronskog bankarstva. 

Imate mogućnost da sami izmenite dnevni limit za korišćenje Vaše kartice na POS terminalima**, kao i da u svakom trenutku privremeno blokirate/deblokirate svoju platnu karticu. Više informacija pogledajte ovde.

* U obračun bonus poena ne ulaze cigarete, TAG uređaj, časopisi, dnevna štampa, sve vrste dopuna i proizvodi u okviru programa sakupljanja kupona i uz koje se dobija popust uz revolving kreditnu karticu "Sa nama na putu".

** Dnevni limit za korišćenje kartice na bankomatima se ne primenjuje, s obzirom da se Sa nama na putu kartica koristi isključivo za plaćanje na NIS Petrol i Gazprom benzinskim stanicama.


Način izmirenja obaveza

Izmirite obaveze za prethodni mesec do 15-og u mesecu, uplatom na račun kartice:

   - Putem e-banking ili m-banking naloga Vaše banke

   - Na blagajni pošte ili banke

   - Uplatom na svim NIS Petrol i Gazprom benzinskim stanicama. Spisak benzinskih stanica na kojima možete izvršiti uplatu na Vašu karticu pogledajte ovde

U obavezi ste da izmirite min. 10% od ukupno potrošenog iznosa (min. 1000 din). Savetujemo Vam da potrošeni iznos izmirite u celosti, jer se u suprotnom na ostatak neizmirenog duga obračunava kamata u iznosu od 2,4% mesečno.**

 Mobilna aplikacija

Sa mobilnom aplikacijom "Sa nama na putu" pratite stanje Vaše kartice, bilo kada i bilo gde.

Putem aplikacije možete da:

- Imate uvid u stanje bonus poena i nivo kartice
- Pratite promet platne kartice, rezervisana sredstva i raspoloživo stanje
- Pristupite informacijama o specijalnim pogodnostima kreiranim samo za vas

Ukoliko koristite revolving kreditnu karticu “Sa nama na putu”, na raspolaganju su vam i sledeće informacije:
- Odobren limit u odnosu na vaš nivo kartice
- Stanje kartice (potrošena, rezervisana i raspoloživa sredstva)
- Pregled svih transakcija

 

Preuzmite mobilnu aplikaciju za Android platformu klikom na link dok aplikaciju za iOS platformu možete preuzeti ovde.

Nakon instalacije aplikacije unesite svoje korisničke podatke (broj telefona i broj svoje kartice lojalnosti) radi aktivacije.