Super Kartica

 Nagrađuje Vašu vernost!


Prednosti

Najveći program lojalnosti u zemlji

Velika mreža partnera

Sakupljajte bodove i ostvarite brojne popuste


O programu

Super Kartica je program nagrađivanja u koji je uključeno više partnera i svaki od njih Vas nagrađuje za kupovinu ili korišćenje njihovih usluga. Sa Super Karticom ste uvek na dobitku jer svaki dan imate mogućnost dobijanja bodova i ostvarivanje brojnih popusta.

Najveći program lojalnosti u Srbiji korisnicima omogućava da svoje pogodnosti iskoriste jednostavnije, brže i lakše - direktno sa kartice.
To znači da svi članovi programa lojalnosti Super Kartica koji su prešli prag za nagrađivanje u prethodnom obračunskom periodu, sakupljene bodove mogu da iskoriste direktno sa kartice, u kupovinama u IDEA i Roda, Mercator prodavnicama, poslovnicama DDOR osiguranja i u prodavnicama sportske opreme Intersport.

Ovom inovacijom Super Kartica postaje još vrednija, jer će pored uštede u kupovinama, jednostavnijom realizacijom sakupljenih bodova, bez čekanja knjižice pogodnosti, nošenja novčanih bonova i njihovog potpisivanja na kasi, štedeti i vreme.
Saznajte kako da iskoristite bodove sa svoje Super Kartice ovde.

Prijavite se za Platnu Super Karticu i svakom kupovinom u mreži partnera osvojićete i do 3 puta više bodova!Super Kartica Partneri

Aktuelna ponuda

Naša AIK Banka Vas nagrađuje! Posetite najbližu Naša AIK Banka ekspozituru ili Naša AIK Banka ekspres na mestima na kojima najčešće kupujete:

 - Mercator centar u Bulevaru umetnosti 4 na Novom Beogradu
 - Mercator centar u Bulevaru oslobođenja 102 u Novom Sadu

 - TC Stadion u Zaplanjskoj 32 u Beogradu
 - RODA centar u Đorđa Stanojevića 35 na Novom Beogradu

Posebna pogodnost za odobrenu Platnu Super Karticu - 2000 bodova na vašoj Super Kartici nakon prve transakcije kreditnom karticom*


*Za dobijanje bodova, prvu transakciju kreditnom karticom, bez obzira na iznos, je potrebno načiniti u roku od maksimalno 6 meseci od dana uručenja kartice.

 


Postanite član

Postanite član programa Super Kartice jednostavnim popunjavanjem online prijave ili posetite neko od prodajnih mesta naših partnera: Naša AIK Banka, IDEA, Mercator, RODA, DDOR Novi Sad.

Proces online apliciranja za proizvod

Popunite online formu

Prijavite se online

Prikupite potrebnu dokumentaciju i zakažite sastanak